FOTO by H&M / Instagram @hm

Moda

H&M nam donosi chic look za novi radni tjedan

Mia Vodopija 20. kolovoza 2021.

S ovim klasičnim komadima nikada nećete pogriješiti...

Sve prave fashioniste znaju da se treba različito oblačiti za različite prilike. Za šetnju i kavu s prijateljicom će obući tenisice, traperice i bijelu majicu s fora uzorkom, na koju će staviti kimono.

Kada idu na dejt, odabrat će dužu ili kraću haljinu koju će upariti s visokim sandalama ili cipelama na potpeticu. Za odlazak do velikih shopping centara, odabrat će casual outfit poput trenirke ili rastezljivih hlača.

Ono na što se vole posebno koncentrirati je odjeća za posao. Odjeća za posao ne bi smjela biti neudobna, s obzirom na to da ste na poslu jednu trećinu (ili ponekad dulje) čitavog dana. Također ne bi smjela biti vulgarna: prekratka i preuska.

39,99 €

Odjeća za posao mora reflektirati i vas i vašeg poslodavca u najboljem mogućem svjetlu, zbog čega se mnoge žene odlučuju za klasične neutralne boje poput crne, bež, bijele, smeđe, krem, losos roze i slično.

19,99 €

Duža haljina, duža suknja, bluza ili hlače odličan su izbor, a kada ih uparite sa sakoom, vaš cijeli outfit dobiva notu elegancije.

19,99 €

Jedan od najvećih high street modnih divova, švedski H&M, donosi nam pravu stylish poslasticu za nove radne pobjede.

39,99 €

Crne hlače i krem blejzer odaju dojam profesionalnosti i sofisticiranosti, a crne sandale s mrežicom daju malu (ali potrebnu) dozu seksepila.

24,99 €

Nadamo se da smo vas inspirirali za kupnju novog poslovnog outfita, koji možete nositi i kada ne idete na posao.

24,99 €

Ovi stylish komadi su bezvremenski i u njima ćete dobro izgledati bilo gdje.