FOTO by H&M / Instagram @hm

Moda

H&M moderni cozy look za jesenske dane!

Mia Vodopija 01. rujna 2021.

S ovim klasičnim komadima nikada nećete pogriješiti…

Ako volite pratiti modne trendove i pritom dobro izgledati, onda vjerujemo da za svaki događaj unaprijed osmišljavate savršene odjevne kombinacije.

Za šetnju i kavu s prijateljicom obući ćete tenisice, traperice / gležnjače i bijelu majicu s fora uzorkom, na koju će staviti blejzer ili lagani kaput.

39,99 €

Za odlazak na romantični dejt s partnerom, odabrat ćete haljinu ili fancy suknju, koju ćete upariti s visokim sandalama ili seksepilnim cipelama na potpeticu.

39,99 €

Za odlazak do velikih shopping centara, vjerojatno ćete odabrati neki casual outfit poput trenirke ili rastezljivih hlača.

39,99 €

Ali što kada zahladi? Svejedno želite dobro izgledati. Naravno da se možete odlučiti za hlače, no krem haljina je pravi dobitak u ovom promjenjivom vremenu.

69,99 €

Upravo zbog toga što je vunena, neće vam u njoj biti hladno. Na nju možete dodati crni sako, koji je uistinu modni must-have, te cijeli look zaokružiti s crnim cipelama i crnom torbicom.

69,99 €

Crna i krem boja su jako dobra kombinacija koja uvijek ide zajedno.

17,99 €

Jedan od najvećih high street modnih divova, švedski H&M, uvijek nam donosi razne stylish poslastice, tako da nismo iznenađeni što smo upravo tamo našli ovaj cijeli chic look.

Crni blejzer, krem haljina, crne cipele i haljina odaju dojam profesionalnosti i sofisticiranosti.

17,99 €

Nadamo se da smo vas inspirirali za kupnju novog stylish outfita, koji možete nositi i kada ne idete na posao. Ovi cozy komadi su bezvremenski i u njima ćete dobro izgledati bilo gdje.