FOTO by H&M

Moda

H&M kardigan u pinky izdanju je must-have svakog suvremenog ormara

Krešimir Šustić 01. listopada 2020.

Jesenski adut slojevitog odijevanja se vratio u naše garderobe

Došlo je doba godine u kojem sve više imamo potrebu obogatiti naše ormare stvarčicama koje će nas grijati na svakom koraku i pružati nam osjećaj udobnosti.

S obzirom na to da je hladnije vrijeme pred vratima, high street trgovine su počele s pripremom svih toplijih komada odjeće koji izgledaju bolje nego ikada.

Među njima se posebno ističu pletena izdanja haljina, džempera, kardigana i vesta, koji će nam uskoro postati glavni saveznici u odijevanju.

Za početak jeseni, potrebno je lagano krenuti s dodavanjem toplijih predmeta u naše svakodnevne outfite, kako bi se korak po korak pripremili za nadolazeću zimu.

Slojevitost je ono što trenutno prevladava modnim kombinacijama, a najbolji komadi za to su upravo kardigani, koji su zauzeli svoje pozicije na policama i u izlozima.

Brend H&M u svoju novu kolekciju je uvrstio mnoštvo zanimljivih primjeraka, no nama je za oko zapeo jedan jednostavan, a s druge strane tako poseban i primamljiv.

29,99 €

Model dolazi u neutralnoj bež i neodoljivoj pinky boji, te je ukrašen gumbima koji podsjećaju na neka prošla vremena.

Širokog je kroja i rukava, s dekoltiranim V izrezom, a vjerujemo kako će postati glavna uloga lookova fashionistica koje znaju koliko je potrebno imati jedan ovakav u svom ormaru.

29,99 €

Možemo ga nositi u casual izdanjima uz traperice, suknje i tenisice, ali ga i uvrstiti u poslovne kombinacije uz košulje i elegantnije hlače.

Veseli nas pomisao na to da je jesenska sezona tek započela i već nam otkrila neke od svojih glavnih aduta uz koje ćemo izgledati chic i trendi.