FOTO by H&M

Moda

H&M ima svečanog favorita – baršunastu haljinu s prorezom na leđima!

Krešimir Šustić 16. prosinca 2020.

Model uz kojeg ćemo se osjećati zanosno i zavodljivo

Svako godišnje doba nam donosi neke nove, ali i bezvremenske klasične modne trendove za kojima posežemo pri kupovini sezonskih stvarčica u omiljenim trgovinama.

Tako smo ljetos uživali u lepršavim haljinama napravljenim od laganih materijala zbog kojih su svaka šetnja uz more i zalazak sunca bili posebno atraktivni.

Dolaskom hladne zime i niskih temperatura, prozračne odjevne predmete zamjenjujemo onim toplijima kako bi naše dnevne i večernje lookove i izlaske iz kuće prilagodili vremenu.

Samim time naši ormari postaju bogatiji za nove pletene favorite, gležnjače, čizme, popularni karirani uzorak, ali i neodoljivi i meki baršunasti materijal, stvoren kako bismo zablistali u najboljim izdanjima.

Većinom ga odabiremo prilikom odlaska na zabave, domjenke i svečanosti koje od nas zahtijevaju da se dotjeramo te obogatimo naš outfit nečim elegantnim i sofisticiranim.

99,00 €

Švrljajući web shopovima high street brendova, naletjeli smo na zavodljivu H&M ljepoticu koja nas je na prvi pogled ostavila bez daha i poželjeli smo je odjenuti istog trena.

Baršunasta haljina u crnoj boji dolazi u mini izdanju s definiranim rukavima i voluminoznim donjim dijelom te posebno atraktivnim prorezom na leđima.

Idealna je za modne kombinacije koje ćemo odabrati za nadolazeće blagdane, kao i za spoj s visokim čizmama, gležnjačama i klasičnim salonkama.