FOTO by H&M

Moda

H&M haljina osvojit će vas svojim šarenilom i razvedriti sivilo jeseni

Mia Vodopija 20. listopada 2021.

Ovakvu haljinu sigurno nemate!

U modnom svijetu postoje neki trendovi koji su jednostavno bezvremenski. Nikad nam neće dosaditi mala crna haljina, dobar par kvalitetnih traperica i elegantna bijela košulja.

Mnoge odjevne predmete nosimo neovisno o godišnjem dobu u kojem se nalazimo i prigodi kojoj prisustvujemo. Kada govorimo o uzorcima, prugice i točkice, leopard ili zebra print, neki su od uzoraka koje volimo furati.

Jedan od takvih je i mega popularni cvjetni uzorak, koji nas je osvojio još davnih godina prošlog stoljeća. U moru različitih uzoraka, on je onaj koji donosi dašak vintage stila, neopisiv šarm i razigranost, ali i potrebnu dozu elegancije i sofisticiranosti kada nam je to potrebno.

Svaka bluza, košulja, sako ili haljina obogaćena velikim ili malim cvjetovima ističe se na poseban način, stoga nas ne čudi da je omiljen izbor mnogim zaljubljenicama u modu i dobre komade odjeće.

Švedski modni gigant, H&M, u svojim kolekcijama često predstavlja mnoštvo stylish odjevnih predmeta. Nama je za oko zapela ona maxi haljina koja se posebno ističe s neodoljivim velikim cvjetovima.

29,99 €

Dolazi u klasičnoj bež boji sa šarenim cvijećem u rozoj, plavoj, zelenoj i tirkiznoj boji. Ona donosi suvremen izgled u naše svakodnevne outfite.

29,99 €

Odlično je možemo iskombinirati s gležnjačama i visokim čizmama za svečanija i večernja izdanja, ali i za poslovne pothvate i casual kombinacije uz robusne čizme ili tenisice.

29,99 €

Svoj primjerak ove zanosne ljepotice možete potražiti u najbližoj poslovnici spomenute robne marke ili iz udobnosti svog naslonjača obaviti online kupovinu putem LINKA.