FOTO by H&M

Moda

H&M fluffy buce u nude i crnom izdanju!

Viktoria Mikulić 23. rujna 2022.

Mnogo je razloga zašto ih odmah stavljamo u virtualnu košaricu!

Konačno je došlo vrijeme za prenamjenu ormara. Ljetne komade zamjenjujemo fluffy novitetima koji nam već na prvi pogled mame osmijeh na lice. A kada govorimo o cozy stvarčicama, ništa nije bolje od obuće koja je toliko udobna da ćete je poželjeti nositi u kući i izvan nje.

h&m čizme

Sada kada su temperature pale, pronaći par super udobnih buca koje su podjednako savršene za izležavanje kao i za obavljanje svih dnevnih zadataka je poput pronalaska skrivenog blaga.

Cozy buce – čizme čija popularnost ne jenjava!

Kada smo u potrazi za čizmicama, naravno da svatko od nas ima neke svoje kriterije. Jedni će reći da im je najvažnija udobnost te da čizmice njihova stopala održavaju toplima, odnosno da su podstavljene s krznom.

Nekome je prije svega najbitnije da su sigurne, drugim riječima da sadrže potplat od gume ili nekog drugog neklizajućeg materijala kako bi svaki korak u hladnim danima protekao bez ikakvih posljedica.

h&m čizme

Također, mnogima je jako bitno da su čizme vodootporne, odnosno one koje će moći nositi i u najlošijim vremenskim uvjetima. Neki pak jednostavno teže stylish izgledu te da se njihove čizmice uklapaju uz svaki zimski look, dok će drugi kupiti čizme na temelju cjenovne pristupačnosti, znajući da će već iduće godine poželjeti nove.

H&M čizmice manje više zadovoljavaju navedene karakteristike. Izgledaju preslatko u pufastom izdanju i dolaze u nude i crnoj boji sa šarmantnim vezicama. Također, cijena im je prihvatljiva budući da izgledaju zaista udobno i kvalitetno – 100 eura.

h&m čizme

Jedini problem je podstava od umjetnog krzna u kojem bi se stopala mogla oznojiti, no za đir po gradu definitivno dobivaju zeleno svjetlo. Mi biramo nude varijantu, a koje biste vi iskombinirali uz cozy jesensko/zimski outfit?