FOTO by H&M

Moda

H&M crnu torbicu u obliku srca jednostavno moramo nabaviti!

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2023.

Stvorena za sve romantične duše...

Iako je za Valentinovo crvena najuobičajenija boja, crna također visoko kotira na modnoj ljestvici, posebice kada govorimo o donjem rublju. Također, mala crna haljina neizostavan je odjevni komad za spoj s jačom polovicom, a tu su i crni modni dodaci koji su dobrodošli u svim prilikama, pa tako i na Dan zaljubljenih.

Jedan koji smo upravo pronašli u modnoj trgovini H&M svojim dizajnom rezerviran je za Valentinovo. Nova H&M torbica dolazi u obliku srca i božanstveno će izgledati uz svaki romantični look koji isplanirate tog dana.

Bez obzira na njezin oblik, ovu torbicu možete nositi za bezbroj događanja jer će se neutralna crna boja s lakoćom uklopiti uz svaki svečani outfit, a tu je i neodoljivi kroko uzorak koji je podiže na višu razinu te zlatni detalji.

Ako želite torbicu za kojom će se svi okretati i zbog koje ćete primiti brojne komplimente, H&M primjerak biste trebali dodati svojoj garderobi te je uzdignute glave nositi na Valentinovo, neovisno o tome planirate li večeru s partnerom ili prijateljicama.

h&m nova crna torba

Za sve koji smatraju da vam ne treba poseban razlog za kupnju novog accessoriesa i da modnih dodataka nikada nije dosta u ormaru, zavirite u H&M web trgovini i inspirirajte se novim kožnim modelom po cijeni od 30,99 €!