FOTO by H&M

Moda

H&M 10 šarenih blazera zbog kojih obožavamo slojevito odijevanje

Krešimir Šustić 25. ožujka 2020.

In komad koji nas je oduševio bojama i dizajnom

Mnogi odjevni predmeti su “superjunaci” koje možemo furati na bezbroj različitih načina. Iako moramo biti oprezni pri spajanju različitih komada, poigravanje modom danas nam dozvoljava baš sve.

Kratka odijela razigranih boja za elegantne proljetne večeri

Nespojive boje, oblici i dizajni postali su hit u odijevanju, a društvene mreže preplavile su fotografije dama koje ponosno šeću gradom i pokazuju svoje odabire. Blejzeri su trenutno jedan od najpopularnijih izbora kojim polagano jakne bacamo u drugi plan.

Prebačeni preko ramena, zavezani ili zakopčani omiljen su predmet koji zrači elegancijom. Osim što se nose s hlačama u istoj boji, često ih možemo vidjeti i s jeansicama ili suknjama. Oversized modeli posebno su nam dragi jer su izrazito ugodni za nositi, što nam je u ovo prijelazno razdoblje jako bitno.

Noviteti koje smo iskopali iz H&M web shopa oduševili su nas šarenim bojama i uzorcima, a povoljne cijene samo dokazuju kako se za malo novaca može izgledati chic. Šarene nijanse osvježenje su za kombinacije uz koje ćemo ih uklopiti i s ponosom pokazati svijetu.

Nisu predodređeni samo za poslovne prigode i one svečane, a to dokazuju i mnogi streetstyle outfiti u kojima izgledaju bombastično.

U galeriji vam donosimo naših 10 favorita uz koje će proljeće biti šarenije.