FOTO by Asos

Moda

Gumice za kosu od organze i dalje su najljepši accessories naših frizura!

Viktoria Mikulić 24. veljače 2021.

Modni detalj koji će svaku kosu učiniti još sjajnijom...

Gumica za kosu bila je tek praktična stvarčica prilikom vezanja kose u rep ili punđu. Nismo joj pridavali previše pozornosti jer je u prvom planu bila frizura, a tek potom taj neprimjetan sićušan detalj.

Sada je situacija ipak obrnuta, gumica za kosu postala je prvo što primijetimo na nekome, a za to je zaslužna zanosna organza. Profinjeni materijal ističe se na kosi više nego bilo koji nakit, te i sasvim običnu frizuru pretvara u onaj wow efekt.

Trendsetterice su je učinile još popularnijom, kombinirajući je na svojim Instagram profilima uz mnoštvo razigranih outfita za dnevni i večernji look. Upravo su nam one glavna inspiracija na koje načine i uz odjevne kombinacije je nositi.

Na Asosu smo pronašli tri primjerka u prekrasnim bojama koje su rezervirane za proljetne i sunčane dane.

One dolaze u ljubičastoj, plavoj i zelenoj boji i na slikama su prikazane na brineti, no jednako će dobro izgledati na plavušama i crnkama.

Osim na kosi, ove stylish detalje možete nositi i na ruci, kao alternativu narukvici. Za koju god varijantu se odlučili, svojim sofisticiranim izgledom bit će u centru pozornosti.

Za više detalja o ovom prelijepom accessoriesu, posjetite web trgovinu Asos.