FOTO by Fashion&Friends

Moda

Guess, Replay, Calvin Klein – 15 dizajnerskih torbica na sniženju do 40%

Mia Vodopija 03. svibnja 2021.

Nagradite se, zaslužile ste!

Modni dodaci neizostavni su dio svakog ormara. Od onih najjednostavnijih i skoro neprimjetnih pa sve do onih upečatljivih, oni pružaju drugačije lice svakoj kombinaciji.

Svakodnevni odabir dodataka poput torbe, cipela i nakita pokazuju naš osobni stil, ali i dozu kreativnosti. Uz svakodnevnu torbu jednostavnih linija i neutralne boje, svaki ormar ima i nekoliko manjih torbica za opuštene dane i izlaske. Vrckaste torbice uvijek će plijeniti pažnju i transformirati jednostavan outfit.

Guess, Replay, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Liu Jo, Desigual i ostali dizajnerski brendovi s Fashion&Friends stranice nam ovog tjedna donose svoje šarene, pastelne, proljetne torbice na sniženju. Poznati dizajnerski brendovi su uvijek ukorak s najnovijim modnim trendovima, stoga nećete pogriješiti ako se odlučite nagraditi novom torbicom.

Te dizajnerske torbice su profinjene, šarmantne, ali ponajprije fashionable. Pripadnice nježnijeg spola sve se više odlučuju za povoljne modne dodatke koje mogu zamijeniti novima, no ove elegantne torbice su kvalitetne i trajat će vam duže od samo jedne sezone.

Torbice poznatih dizajnera rado su viđene i na ulicama i u uredima. Elegantne fashionistice ih najčešće nose u kombinaciji s trendi nakitom, a u ljetnim danima se odlučuju na neke od modela koji nisu klasični, ali su dovoljno upečatljivi.

Poigravanje s bojama svakako je jedna od komponenti koja krasi ovosezonske modele, pa bi bilo dobro iskušati nešto novo odmičući se od svoje uobičajene modne rutine.

Vjerujemo da ćete naći barem jednu dizajnersku torbicu za sebe, a možda i za svoju majku jer nam se bliži Majčin dan. Torbice na sniženju možete pronaći ovdje.