Putovanja

Grad Djeda Mraza sat vremena od Zagreba; Advent u Varažinu je na našoj listi!

admin 04. prosinca 2023.

Autor: Sara Ritoša

Čarolija adventa u prekrasnom Varaždinu započela je 1. prosinca, a jedan od upečatljivih noviteta ove godine je zasigurno “Grad Djeda Mraza”. Potaknut prošlogodišnjim velikim brojem posjetitelja, Varaždinci su odlučili proširiti kućicu Djeda Mraza i dodati cijeli grad oko nje u dvorištu palače Sermage, prostirući se na gotovo 400 četvornih metara.

U ovom čarobnom gradu moći ćete vidjeti Djeda Mraza u uredu, a najmlađi će mu moći šapnuti svoju želju za blagdane. Baka Mraz je tik do njega i peče kolače, smišlja razne radionice, pušta filmove i priča najslađe priče.

Tu su i pomagači vilenjaci koji će se pobrinuti za neprekidan niz zabave i veselja, a svoje mjesto imat će i Grinch, no i on će biti u veselom, blagdanskom raspoloženju. Ukoliko vam se svidi grad Djeda Mraza, na putu kući, moći ćete kupiti razne suvenire koji će vas podsjetiti na zabavne trenutke Adventa u Varaždinu.

Ulaz je naravno besplatan, zbog čega nemojte preskočiti ovu priliku. Vjerujemo da će mališanima to biti odličan vikend provod na otvorenom, a i dijete u vama će se sigurno probuditi. Na internetskoj stranici Advent u Varaždinu možete vidjeti program događaja, a na vama samo da odaberete što i kad vam najbolje odgovara. Uživajte u blagdanima i pozdravite Djeda Mraza i u naše ime!