FOTO by Next

Dekor

Glamur u fokusu! Next lansirao zlatno božićno drvce!

Daria Lovrić 09. listopada 2023.

Rezervirano za sve koji obožavaju blještavilo!

Ukrašavanje zelenog božićnog drvca tradicija je koja obogaćuje blagdanski period diljem svijeta. Nema ništa ljepše od osjećaja kada unesete miris svježe jelke u svoj dom, stvarajući poseban ugođaj koji se pamti cijelu godinu.

Zlatno božično drvce 1
Zlatno božično drvce

Ipak, praktičnost ponekad prevlada estetiku, stoga su za one koji ne žele skupljati iglice ili žele praktičnije rješenje, umjetna božićna drvca savršen izbor. Ona doslovno neće izgubiti nijednu iglicu i mogu se koristiti iz godine u godinu, što čini čitav proces puno jednostavnijim.

Zlatno božično drvce 2

Danas na tržištu postoji ogroman izbor umjetnih borova raznih veličina i oblika, što će samo poboljšati izgled i estetiku cijelog prostora. Trgovački lanci i online trgovine nude raznolik asortiman, uključujući i nekonvencionalna drvca u raznim bojama.

Inspiracija za vaše ovogodišnje božićno drvce!

Za one koji vole eksperimentirati s dekoracijama, Next je lansirao božićno drvce u efektnoj zlatnoj boji. Festive sezona u znaku je blještavila i glamura, stoga će se savršeno uklopiti u blagdansku priču. Ono ima još jednu prednost, a to je da se baš poput klasičnog drvca odlično uklapa u svaki interijer.

Dovoljno je efektno pa predlažemo da umjesto ukrašavanja u dvije ili više boja, izaberete jednu nijansu koja prevladava vašim prostorom kako ne bi narušili harmoniju i vaše drvce ne bi izgledalo prekičasto.

Visina zlatnog drvca iznosi čak 180 centimetara, a možete ga naručiti putem Next web trgovine, po cijeni od € 106. Možete ga postaviti u dnevni boravak, na stepenice ili u hodnik, a njegov raskošni izgled mamit će poglede i izazvati divljenje svakog gosta.