FOTO by Sinsay

Moda

Glam i ležerne – 10 stylish haljina već od 69,90 kuna!

Viktoria Šafranić 02. travnja 2020.

Vjerojatno se pitate gdje ćete ih nositi, no mi ne sumnjamo da će ubrzo biti prilike za iste...

Najzastupljeniji odjevni predmet za kojim svakodnevno lude žene diljem svijeta i koji nikada neće izaći iz mode definitivno je haljina. Taj maleni komad materijala ima krucijalnu važnost kako žene učiniti zadovoljnima sobom.

Baš kao i frizura, haljina nam daje tu moć da se osjećamo dobro, samopouzdano, da držimo uzdignutu glavu na svakom koraku, drugim riječima noseći je imamo dojam kao da smo u nebesima, osobito uz visoke potpetice.

10 Asos kombinezona u boji narcisa donose nam čaroliju obasjanu suncem

Danas je ponuda toliko raznolika da ni same ne znamo koju odabrati. Kada ste u potrazi za novim modelom, neka vas vode tri stvari, udobnost, pristupačna cijena i print koji preferirate. Ako se to troje poklopi, onda znate da ste pronašli savršenu haljinu za sebe.

Na službenoj stranici Sinsaya uvijek nas dočekaju simpatični artikli, a našu pozornost ovog puta zaokupile su upravo haljine zanosnih uzoraka.

Duge, mini ili midi, izdvojili smo za svakoga ponešto. Bez obzira jeste li casual tip ili se odijevate elegantno, Sinsay haljine stvorene su za nošenje uz dnevni i večernji look.

Neke će se najbolje uklopiti uz nisku obuću poput tenisica, japanki ili espadrilla, dok će ona jarke crvene boje, čipkasta crna i bež model s perlicama najbolje pristajati uz blok sandale ili salonke.

Od ležernih do onih koje biste rado odjenuli za neku svečanost, saznajte je li koja od ovih haljina rezervirana za vas.