FOTO by Instagram @terme_tuhelj / @terme_olimia / @aquaevivae

Putovanja

Gdje danas? U toplice! Nakon građanskih dužnosti vrijeme je za opuštanje

Una Lora Banjac 16. travnja 2024.

Nakon glasovanja se treba malo opustiti i uživati u slobodnom danu!

Danas je vrlo bitan dan za Lijepu našu i prvenstvena je dužnost svakog građana glasovati, a nakon toga se zasluženo opustiti i uživati u slobodnom danu koji se na sreću svih Hrvata i Hrvatica dogodio usred tjedna!

S obzirom na to da nam se vrijeme malo pogoršalo, razmišljali smo i zaključili da je oblačni i prohladni dan najljepše provesti u nekim od poznatih toplica.

Izdvojili smo toplice koje se nalaze nedaleko od Zagreba koje će nam dati neophodnu dozu opuštanja koja nam je uvijek prijeko potrebna, a naročito kad su izbori.

Rimske terme

Rimske terme nalaze se u neposrednoj blizini Rimskih Toplica, jednog od najljepših mjesta u Sloveniji. Svakom gostu nude odmor od užurbane svakodnevice pune žurbe i stresa. U prekrasnom ambijentu Rimskih termi možete se predati užicima u ljekovitoj termalnoj vodi iz dubina Amalijinog ili Rimskog izvora.

Priuštite si najbolje što vam nudi ovo sjecište tradicije i suvremenosti. Termalna voda u Rimskim termama jedna je od najbogatijih i najzdravijih u Sloveniji.

Akrotermalna voda blagotvorno djeluje na ljudsko tijelo i pomaže pri liječenju raznih tegoba. Izvori u termama duboki su više od 1000 metara, a  kristalno čisti zrak i netaknuti šumski krajolik pozitivno utječu na regeneraciju cjelokupnog organizma i sam proces liječenja.

U sklopu Select Boxa možete si priuštiti povoljne poklon pakete koji će još više upotpuniti vaš slobodan dan!

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate cjelodnevnu ulaznicu za jedinstvene bazene Rimskih termi za 2 osobe ILI cjelodnevnu ulaznicu za jedinstvene bazene Rimskih termi i saune za 1 osobu. Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate Amalijinu antistres masažu za 1 osobu ILI kupku u autentičnoj kamenoj kadi (20 min) i masažu sapunom (30 min) za 1 osobu ILI ulazak u saune za 2 osobe (3 sata).

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj smjestile su se u srcu Hrvatskog zagorja, okružene bujnim zelenim brežuljcima i krajolicima koji oduzimaju dah. Jedno su od vodećih turističkih odredišta i rekreacijskih središta kontinentalnog turizma u Hrvatskoj.

S misijom pružanja iznimne kvalitete usluge, Terme Tuhelj nastoje ponuditi suvremeno iskustvo uz prepoznatljivu uslugu, osigurati zadovoljstvo gostiju, postaviti visoke standarde u wellness turizmu te održati učinkovitu komunikaciju s okolnom zajednicom.

Olimia terme

Definitivno na glasu kao najbolje terme u Sloveniji zbog veličine, kvalitete usluge i bogatog programa. Terme Olimia su veliki kompleks koji se sastoji od više dijelova poput centra za zdravlje, relaksaciju te vodenu zabavu.

U Centru Zdravlja Olimia su pametno sjedinili običaje istočnjačkog liječenja s modernim pristupima i tehnologijama, koji djeluju kao sklop vrhunskih ljekovitih terapija za razne oblike zdravstvenih tegoba.

Krapinske toplice

Aquae Vivae vrhunska je wellness i rekreacijska destinacija smještena u srcu Krapinskih Toplica. Smješten usred spokojne ljepote zagorskih brežuljaka, Aquae Vivae nudi izvanredan doživljaj u kojem središnje mjesto zauzimaju termalne vode i ljekovito blato.

Tijekom godina, razvoj Aquae Vivae bio je usmjeren na pružanje vrhunskih sadržaja i usluga, osiguravajući gostima ultimativno opuštanje i pomlađivanje.

Sveti Martin na Muri

Terme Sveti Martin, pravo utočište opuštanja i blagostanja smješteno u prelijepom Međimurju. Dopustite da vas obuzme mir ove idilične oaze u kojoj se priroda, tradicija i kultura stapaju u savršen sklad.

Terme Sveti Martin poznate su po slikovitom prirodnom okruženju, stoljetnoj tradiciji kupališnog turizma i jednoj od najkvalitetnijih europskih termomineralnih voda.

Za koju god se od navedenih oazi odlučite, zasigurno ćete uživati u brčkanju i dobroj klopi!