FOTO by Zara/ Instagram @vogueuplikethis / @irinabilka

Moda

Futuristički neonski sjaj Zarine nove kolekcije kupaćih kostima

admin 05. srpnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Zarina nova kolekcija kupaćih kostima prepuna je hrabrih neonskih boja, asimetričnih, oštrih rezova i odvažnih linija. Futuristički sjaj dan je ovim komadima upravo kako bismo izašli iz post-lockdown monotonije od posljednjih godinu dana.

Jeste li primijetile kako je jedan od najvećih modnih trendova 2021. godine odjeća neonskih boja? Nosile smo je u jesensko-zimskoj sezoni, a trend se provukao i u proljetno-ljetnu sezonu, te ju nosimo na baš svim modelima odjeće i modnih dodataka, pa prema tome nije mogla zaobići ni kupaće kostime.

Odvažni jarko-kričavi tonovi fluorescentno sjaje sa Zarine nove kolekcije kupaćih kostima, a posebno će dobro izgledati nakon što uhvatite ten.

Futuristički rezovi, asimetrija, remenčići i patenti skladno su dizajnirani i spremni za sve djevojke koje ove godine na plaži žele nakratko ili zadugo odstupiti od klasičnih tonova, ozbiljnih motiva i nečeg uobičajenog.

Kupaći kostimi dizajnirani su u jednodijelnim i dvodijelnim modelima, s time da se kod dvodijelnih možete kreativno poigrati i uskladiti dvije boje ili uzorka.

Sezona kupaćih kostima je otvorena, a mi si svake godine priuštimo barem po jedan novi model, stoga je sad prava prilika da si nabavite i jedan futuristički model fluorescentnog sjaja!