FOTO by Benetton

Odjeća

Fashionistice očarane ovim Benettonovim kaputom u boji fuksije!

Antonija Andabak 03. listopada 2021.

Poptuno ih razumijemo zašto!

Od svih modnih rekvizita u našoj garderobi, kaput je vjerojatno predmet kojem se veselimo svake sezone pred zahlađenje, a nešto nam govori da će tako biti i ove jeseni.

Ulaskom u rujan, jedna prijelazna varijanta kaputa tanjeg materijala neizbježno će postati bitan dio našeg stilskog arsenala, bilo da uživamo u večerama na otvorenom ili druženju s prijateljima u gradu.

Srećom, nova sezona otvara niz trendova koji zadovoljavaju formu i funkciju, a mi smo se “zalijepili” za oversized kaput boje fuksije s 3/4 rukavima i to s potpisom Benettona.

Iako je Benetton do kraja prošlog stoljeća slovio kao marka čije se stvari nose godinama bez tragova nošenja, početak 2000.godine vjerni obožavatelji talijanske marke imali su primjedbu na poznatu dugotrajnost odjevnih predmeta.

Srećom, unazad nekoliko godina, Benetton se vratio na stare tračnice i počeo lansirati odjeću koju su fashionistice prigrlile ne samo zbog kvalitetne izrade, već i prepoznatljivog dizajna, intenzivnih boja. U tu kategoriju svakako pripada i spomenuti oversized kaput.

Benetton oversized kaput – 1.260,00 kn

Sami kroj totalni je hit već nekoliko godina upravo zbog toga jer preveliki krojevi daju nonšalantnost i urbanost samom stylingu.

Dozvoljavaju da ispod nosite obične traperice i majicu, kao i elegantnu haljinu, u oba slučaja izgledat ćete sređeno bez puno truda jer vibrantna boja fuksije krade sve poglede.

Ako vas kojim slučajem intenzivne boje ne zanimaju u jesensko doba, isti takav kaput dolazi i u crnoj varijanti, no samim time što su svi brojevi dostupni što se tiče crnog kaputa, a gotovo svi rasprodani u korist kaputa boje fuksije, govori u prilog popularnosti ovog odjevnog predmeta.

Za brojeve doista ne morate brinuti jer se zaliha obnavlja i dostupni se brojevi prikazuju na službenoj stranici Benettona, a odlična stvar je što jedna veličina pokriva dva konfekcijska broja pa tako ako nosite broj 38, odgovarat će vam i onaj u veličini 36.

Cijena ovog neponovljivog 3/4 kaputa iznosi 1.260,00 kuna i možete ga pronaći u trgovinama diljem Hrvatske kao i web shopu na ovom linku.