FOTO by House

Obuća

Espadrille od 79 do 139 kuna već danas postaju dio naše garderobe!

Viktoria Mikulić 03. lipnja 2020.

Dva modela izričito plijene pažnju!

Ljeto nam se bliži, situacija se popravlja i svi se malenim, ali sigurnim koracima vraćamo ka starom životu. Naravno, uz neke preinake jer smo manje-više svi shvatili kako zaista nema smisla vječno trčkarati i propuštati sve one čari koje nam život svakodnevno donosi.

139,00 kuna

Naučili smo da ponekad zbilja treba usporiti i pronaći više vremena za sebe i svoje potrebe. Posao, privatne obaveze, sve može čekati, ali ne i naše zdravlje koje je najveće bogatstvo koje imamo. Odlazak u prirodu i sve one aktivnosti, poput razgovora s najboljim prijateljicama ili opuštene šetnje s voljenom osobom koje nam pružaju duševni mir, trebali bismo primjenjivati barem jednom tjedno.

79,00 kuna

Osim što time punimo baterije, one itekako utječu na naše raspoloženje. Oo čemu smo se također veselili su sunčani dani i sloboda koja nam je bila oduzeta prethodnih mjeseci, a s njome i sve naše odjevne kombinacije koje su tužno stajale u ormaru i čekale bolje dane.

79,00 kuna

Vrijeme je da ih pokažem i da iskoristimo svaki trenutak pred nama. S namjerom da vam svaki vaš idući korak pruži osjećaj ugode i bezbrižnosti, a da pritom izgledate trendi, škicnuli smo ponudu obuće i zaustavili se na asortimanu poznatog high street brenda House.

119,00 kuna

Tamo smo ugledali 5 modela espadrilla od kojih su nam posebno prirasle srcu one s motivima školjki kao i prugaste slingbacksice s otvorenim prednjim i stražnjim dijelom koje krasi preslatka mašna.

139,00 kuna

Njihove cijene kreću se od 79 do 139 kuna što je zaista prihvatljivo, zar ne?

Za više informacija o ovoj šarmantnoj ljetnoj obući, posjetite njihovu službenu stranicu.