FOTO by Instagram @chromofash

Moda

Empire žuta – efektna nijansa koja zrači radošću trend je za proljeće/ljeto 2023.

Daria Lovrić 26. svibnja 2023.

10 modnih komada iz Zare, Manga, C&A i Stradivariusa u žutoj nijansi!

Žuta je oduvijek označavala toplinu i sreću, što je čini savršenom bojom za proljetnu i ljetnu garderobu. Još prošle sezone, Prada, Courrèges i Sergio Hudson predstavili su obilje žutih komada na modnoj pisti, a po svemu sudeći i ovog proljeća nastavlja svoju dominaciju.

Ne postoji pogrešan način nošenja žute boje. Bilo da se odlučite za sofisticirani jednobojni izgled od glave do pete ili ju kombinirate u casual izdanjima, kao što su basic majica i omiljeni jeans komadi.

Miješanje i slaganje različitih nijansi žute kao dio jednog looka može predstavljati zabavan izazov za odvažne fashionistice. Također, poigrajte se colour blocking tehnikom jer se ovaj trend iz 80-ih vratio u punom zamahu.

Vibrantno žuta miljenica je proljeća!

Preferirate li neutralne tonove i minimalistički stil odijevanja, dodavanjem modnih dodatka jarke boje poput torbice, sunčanih naočala ili nakita unijet ćete radost u svaki outfit.

Od canarian žute, preko senf, empire i pastelne žute, pa sve do boje limuna. žutu ćemo konstantno viđati na gradskom pločniku.

U aktualnoj ponudi brendova Zara, Mango, C&A i Stradivarius pronašli smo eye-catching proljetne haljinice, hlače, sakoe i topove te izdvojili 10 najljepših primjeraka. Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji: