FOTO by Naf Naf

Moda

Vibrantno žuta torba s točkicama miljenica je proljeća!

Viktoria Mikulić 18. veljače 2022.

Ova je neodoljiva torbica pravi vjesnik proljeća…

Ako nešto priziva sunce, onda je to žuta boja. Čim je ugledamo, odmah smo boljeg raspoloženja, stoga ne čudi da je i sami želimo nositi kako bismo svaki dan dočekali u vedrom tonu, a pritom i uljepšali dan svima oko nas. Toplina, optimizam, sreća i radost samo su neki od epiteta koje ova boja reprezentira.

Žuta je najčešći odabir hrabrih i samouvjerenih žena koje se ne boje istaknuti iz mase i biti originalne, a koje na svijet uvijek gledaju u pozitivnom svjetlu. Naf Naf u svoju je novu kolekciju uvrstio torbicu koja predstavlja pravi vjesnik proljeća. Njihovi modeli spoj su bezvremenske elegancije i aktualnih trendova.

Ova torbica je klasičnog oblika, no ono što je čini posebnom uz njezinu žutu boju je i točkasta marama omotana oko ručke. Nevjerojatno je koliku stilsku razliku može učiniti samo jedan detalj i pritom podići cjelokupan look na višu razinu.

Bez obzira kakav outfit odabrali, ova će torbica biti u centru pozornosti.

Unutar iste stane vam sve što je potrebno poput novčanika, ključeva, mobitela, parfema i slično. Možete je nositi za posao, kavu s prijateljicama, shopping ili romantičnu večeru s dečkom.

Njezina cijena iznosi 35,99 €, a mi se nadamo da je već stigla u Naf Naf trgovine.