Poznati

Ella Dvornik donijela drastičnu odluku! U potpunosti je podržavamo!

Engineer 28. kolovoza 2019.

Poznata blogerica je nakon godna eksperimentiranja odlučila vratiti svoju prirodnu boju...

Ella Dvornik poznato je lice čije su simpatične Instagram objave ‘zgrnule’ mnoštvo pratitelja, a osobito volimo one na kojima je njezina malena kćerkica Balie.

Također, ova lijepa influencerica uvijek je u skladu s najnovijim modnim trendovima pa nas tako često šarmira odjevnim kombinacijama, kao i novom bojom kose.

Plavuša pa crnka pa brineta pa crvenokosa i tako u krug – ponekad se ne možemo odlučiti koja joj nijansa najbolje stoji jer čak i kad donesemo tu odluku, ona nas već sutradan iznenadi s nečim novim. No ovog puta, priznala je da joj je dosta konstantnih promjena te se odlučila vratiti u svoju prirodnu boju kose.

Jučer je u poznatom zagrebačkom walk in salonu Vikler i ruž svoju kosu prepustila stručnjacima, a ista je rezultirala potpunom transformacijom. Osim što je postala brineta, prekrasna mama odlučila se i ošišati. Ella se odmah na svom Instagram profilu pohvalila pratiteljima te objavila fotografiju nove nijanse. Uz objavu kratko je napisala:

“Vrijeme je za oporavak! Nakon godina experimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno. Cure u @vikleriruz su me ošišale i pofarbale i sad više ne moram brinuti o izrastu. Kako vam se čini promjena? I koliko dugo mislite da ću izdržati? hahha”

Njezini pratitelji odmah su je obasuli komplimentima, a i mi priznajemo da joj super stoji jer ipak – prirodno je prirodno!