FOTO by Etsy

Dekor

Elegantne bundevice u crno-bijelom izdanju unose jesenski štih u naše domove na moderan način!

Daria Lovrić 07. rujna 2023.

Bundevice su najslađi jesenski dekor i naprosto ih obožavamo!

Dolaskom nove sezone imamo ogroman poriv opustošiti police dućana i dekorirati svoja četiri zida sukladno nadolazećem periodu. Moramo priznati da u božićnoj sezoni najviše vremena odvajamo na biranje dekoracija, međutim jesenski noviteti prate ih u stopu.

Dekoracija u obliku bundevica
Dekoracija u obliku bundevica

S obzirom na to da ne volimo pretjerani kič i najčešće biramo profinjene siluete i klasične neutralne tonove koji se savršeno stapaju s izgledom našeg interijera ponekad nam je teško pronaći primjerke koji ispunjavaju sve naše kriterije.

Dekoracija u obliku bundevica 2

Jastučići u obliku bundeve najslađi su home dekor ove jeseni!

Putem Etsyja smo pronašli preslatke bundevice u profinjenom izdanju koje će poslužiti kao dekoracija blagovaonskog stola, međutim možete ih postaviti gdje god vam srce poželi.

Iako nema do klasičnih bundeva u prepoznatljivoj narančastoj boji, ne možemo odoljeti crno-bijeloj varijanti koja će unijeti dozu profinjenosti u interijer.

Plodovi jeseni poput kestena, žireva, šišarki i ovih šarmantnih bundeva stvorit će cozy atmosferu i uljepšati nam maglovita jutra i kišne večeri.

Bijeli, crni, prugasti i čipkasti modeli puno su više od same Halloween dekoracije i predstavljaju najčarobniji jesenski dekor.

Ako ste u potrazi za novitetima koji će podići izgled vašeg doma, ove preslatke primjerke po cijeni od $8.96 škicnite putem Etsy web trgovine.