FOTO by Disney

Dekor

Elegantne Disney šalice s motivima Zvončice, Dumba, Chipa i Minnie Mouse!

Viktoria Mikulić 22. siječnja 2024.

Jutarnje kavice tijekom tmurnih jutara postaju slađe!

Hladna zimska jutra nisu najpoželjniji period u danu, osim ako ih provodite u toplini svog doma. Prilikom radnog tjedna nemamo puno vremena ispijati kavicu iz udobnosti naslonjača, no zato su vikendi rezervirani za dekicu, Netflix ili knjigu i šalicu omiljenog napitka.

Tijekom zime, subotu ujutro najposebnije je provesti u svom domu i ljenčariti, zajedno s najdražim osobama. Ako možete zamisliti te trenutke, sigurni smo da vam je na umu i vaša najdraža šalica.

Mi vas nećemo nagovarati da je se odreknete, ali smo sigurni da biste mogli razmisliti o kupnji nove, posebice nakon što vidite novu Disney kolekciju.

Tako jednostavne, a toliko posebne, ove bijele šalice s omiljenim cartoon likovima pravo su osvježenje i vjerujemo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Započnite jutra uz simpatičnu Dumbo šalicu! Zasigurno će biti slatki dodatak vašem danu i postojećoj kolekciji šalica, jer sadrži elegantnu skicu omiljenog slonića.

Za sve ljubitelje Zvončice, vaša omiljena vila sada upotpunjuje Disney šalicu koja mami osmijeh na lice.

Ako pak želite unijeti malo čari u vašu svakodnevicu, još se jedan junak pojavljuje na Disney bijeloj šalici. Umjetničko djelo Chipa, najdražesnijeg lika iz “Ljepotice i Zvijeri” neće proći nezamijećeno u vašoj kuhinji.

Šećer na kraju, najpoznatija mišica na čitavom svijetu, Minnie Mouse također ukrašava novu šalicu kultnog brenda i totalni je must-have za zimska jutra.

Najbolje je imati cijelu kolekciju, no i jedna je sasvim dovoljna da unese radost u vaš dom.

Disney kolekciju šalica možete pronaći na LINKU!