FOTO by Amazon

Dekor

Elegantan Mickey Mouse luster najupečatljiviji je detalj svake prostorije!

Daria Lovrić 20. travnja 2023.

Maštoviti primjerak minimalističkog dizajna najslađi je home dekor!

Kako bi naš životni prostor bio zanimljiv, trendi dekoriran i što ugodniji za boravak u stalnoj smo potrazi za dekoracijama i novitetima kojima ćemo ukrasiti naš interijer. Proljetni period poznat je po generalnom čišćenju doma i unošenju sitnih promjena koje će promijeniti cjelokupan dojam.

Mickey Mouse luster
Mickey Mouse luster – $139.99

Kako biste promijenili izgled vašeg interijera ne morate mijenjati stil ili posezati za velikim iznosima. Dovoljno je promijeniti nekoliko ključnih stvari i unijeti sitne dekoracije u prostor.

Trendi luster kao najupečatljiviji modni detalj svake prostorije!

Uz jastučiće, fotelje, cvijeće i posuđe, pažnju posvetite odabiru ogledala i slika koje će unijeti svježinu u prostor te odabiru lampi i lustera. Na Amazonu smo pronašli predivan luster u obliku lika Mickeyja Mousea.

Mickey Mouse luster 2

Još u ranom djetinjstvu, veseli mišić bio je naš omiljeni Disneyjev junak i ta ljubav traje i dan danas. Popularni brendovi iz svijeta mode i uređenja interijera prepoznali su našu povezanost s Disney likovima, stoga nam svakodnevno serviraju novitete s motivima Mickeya, Ariel, Kralja lavova, Šilje, Paje Patka i mnogih drugih.

Iako je prvenstveno stvoren kako bi izmamio osmijehe na lica malene dječice, Mickey Mouse razveseljava i odrasle pažljivo dizajniranim lusterom u minimalističkom stilu.

Viseći luster u crnoj boji krase tri Mickey Mouse lika postavljena na različitoj visini, a možete birati između toplog i hladnog svjetla.

Ovaj efektan luster savršen je dodatak svakoj prostoriji, postavili ga u blagovaonicu, dnevni boravak ili spavaću sobu.

Ako je i vaš očarao ovaj šarmantni primjerak, možete ga naručiti putem Amazona, po cijeni od $139.99.