FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Trendi lusteri kao najupečatljiviji modni detalj svake prostorije!

Viktoria Mikulić 30. kolovoza 2021.

Maštoviti primjerci koji će udahnuti novo ruho svakoj prostoriji...

Fascinantno je koliko jedan maleni dodatak može značiti za određenu prostoriju i u trenu promijeniti njezin čitavi koncept. Iz sasvim jednostavne, može je transformirati u razigranu ili elegantnu, iz dosadne u zanimljivu, kreativnu i maštovitu. Luster je jedan od takvih detalja koji svojim dizajnom može udahnuti novo ruho svakoj sobi u kojoj se nalazi.

Za dječju sobu prvenstveno biramo rasvjetu svijetlijih boja kako bi se uklopila uz nježan ambijent koji dominira prostorijom. Za spavaću i dnevnu sobu najčešće kupujemo lustere koji će svojim izgledom podići interijer i još je više osvijetliti, dok ćemo za kupaonicu odabrati nešto u manjem izdanju kako ne bi izgledalo prenapadno.

Svatko ima svoj stil i ukus kada je u pitanju uređenje doma, pa tako i popratnih detalja koji idu zajedno sa svime. Luster je jedan od bitnijih segmenata u svakome domu, jer bez rasvjete ne bismo mogli obavljati nijednu aktivnost.

Na web trgovini Next se krije mnoštvo zanimljvih ideja koje su nam poslužile kao inspiracija za redizajn doma. Odlučili smo istaknuti 10 lustera koji nas uveseljavaju svojim oblikom, bojom ili motivima i koje bi vjerojatno svatko poželio imati u svom domu.

Luster u obliku čaše koja stoji naopačke, onaj u iridescentnim bojama, luster od perja, model nalik oblaku ili onaj u obliku globusa, na vama je da odlučite uklapa li se koji u vaš ambijent. Sigurni smo da je odgovor pozitivan.

Pogledajte našu galeriju jedinstvenih lustera i doznajte njihove cijene: