FOTO by Etsy

Dekor

Efektne šalice s perecima – najslađi modeli koje ste ikada vidjeli!

Daria Lovrić 22. rujna 2023.

Idealne su za jutarnju kavu uz doručak!

Za mnoge od nas, jutro nije naročito omiljen dio dana i često s nestrpljenjem iščekujemo trenutak kada ćemo napokon stići do kuhinje i napraviti šalicu kave. Prvi gutljaj te čarobne tekućine predstavlja naše buđenje i nadu da će nam se raspoloženje popraviti.

Šalica s drškom u obliku pereca 1
Šalica s drškom u obliku pereca – €95

Za većinu, ispijanje prve jutarnje kave je nezaobilazni ritual koji označava početak dana, trenutak u kojem se opuštamo i pripremamo za sve obaveze koje nas taj dan čekaju. U danima kada nismo u žurbi i možemo si priuštiti luksuz uživanja u kavi kod kuće, želimo da to iskustvo bude posebno.

Šalice upečatljivog dizajna u kombinaciji s elegantnim minimalizmom oduševit će vaše goste!

Ta nam se mogućnost najčešće pruža subotom, prije čišćenja kuće i pripremanja ručka. Prekrasno i opušteno jutro rezervirano je za ispijanje kave u miru i obilan doručak nalik onima iz filmova.

Šalica s drškom u obliku pereca 2

S obzirom na to da smo veliki obožavatelji keramičkih šalica, u konstantnoj smo potrazi za efektnim primjercima, a sada vam predstavljamo možda najslađi model koji ste vidjeli.

Šalica s drškom u obliku pereca

Šalice brenda Kiwi Poca Ceramics ručno su rađene i krasi ih drška u obliku pereca. Svaki primjerak rađen je s velikom pažnjom i unikat je te se može međusobno razlikovati po sitnim detaljima, budući da se proizvode ručno.

Šalice su zapremnine od 250 ml, a uz njih možete naručiti i tanjuriće u obliku tosta. Sve proizvode ovog kreativnog brenda škicnite putem Etsy web trgovine.