FOTO by Sinsay

Dekor

Dvije slične hoklice u različitim trgovinama, a cjenovna razlika je veća od 200 kuna!

Krešimir Šustić 22. rujna 2020.

Fluffy verzija popularnog stolca izgleda totalno neodoljivo u jeftinijoj, ali i u skupljoj varijanti

Trenutno se nalazimo u prijelaznom razdoblju u kojem je vrijeme varljivo, čas nas obasjavaju zrake sunca, a čas pada kiša i posežemo za toplijim komadima odjeće.

Samim time počinjemo sve manje vremena provoditi na otvorenom, kako se ne bi izlagali pretjeranoj hladnoći, te sve više uživamo u toplini naših domova.

Ljupke Sinsay hoklice u tri neodoljive nijanse za samo 39,90 kuna unose “ono nešto” u naše domove

Prije nego počnemo koristiti grijanje, trebali bi se pozabaviti malenim sitnicama koje će svojom pojavom unijeti toplinu u naše životne prostore.

Tako su nam prve na listi mekane dekice, tepisi, ugodna posteljina, ali i ostale stvarčice koje će nam pomoći da prebrodimo naredni hladniji period u godini.

Brend Sinsay u svojoj bogatoj ponudi asortimana osim odjevnih predmeta nudi i artikle kojima možemo oplemeniti naše oaze mira, te u njih unijeti vlastiti touch.

Među njima se posebno ističe preslatki novitet koji osim što je praktičan, oduzima svu pažnju u interijeru zbog svog upečatljivog dizajna u kojem dolazi.

89,90 kn

Riječ je o hoklici, popularnom stolcu koji ne zauzima puno mjesta, a može nam poslužiti kao stolac, namještaj za odlaganje ili jednostavno kao dekor koji upada u oči.

Dolazi u neodoljivoj pinky nijansi, s nogicama napravljenim od drva, dok je dio za sjedenje od mekog krznenog materijala.

296,65 kn

No u Lesnini smo pronašli sličan model, kojem su nogice napravljene od metala u crnoj boji, a sjedište je gotovo identično kao kod modela iz Sinsaya, ali u bijeloj boji.

Za Sinsay primjerak potrebno je odvojiti 89,90 kuna, dok komad namještaja iz Lesnine košta čak 296,65 kuna, što je 200 kuna više za sličan model popularnog stolca.