FOTO by Sinsay

Dekor

Ljupke Sinsay hoklice u tri neodoljive nijanse za samo 39,90 kuna unose “ono nešto” u naše domove

Krešimir Šustić 03. rujna 2020.

Dječja soba, predsoblje ili dnevni boravak zaslužuju samo najbolje

Jesen nam polagano kuca na vrata i donosi nam raskošnu paletu boja, zbog koje se kreativne duše često odluče na promjene u vlastitom domu.

No, osim smeđe, žute, crvene i narančaste koje su tipične za predstojeću sezonu, neutralne boje uvijek su dobar odabir za dekoracije koje unosimo u naše životne prostore.

Ponekad je dovoljno ubaciti minimalistički i maleni predmet zbog kojeg će naš interijer dobiti totalno drugačiji izgled i doživjeti potrebnu transformaciju.

Idealni primjerci za to su mini drveni stolci, poznatiji kao hoklice, koji podsjećaju na tabure, a svojim jednostavnim dizajnom osvajaju srca svjetskih dizajnera interijera već dugi niz godina.

Brend Sinsay u svoju je ponudu ubacio tri preslatka komada koji dolaze u klasičnoj crnoj, neutralnoj sivoj i upečatljivoj nijansi roze boje, fuksiji.

Odlična su dekoracija za dječje sobe, kao i za dnevne boravke, koju u svakom trenutku možemo pospremiti u ormar, ali i koristiti kao alternativu za stolić, dodatno sjedeće mjesto ili kako bi lakše dohvatili predmete koji se nalaze visoko na policama.

39,90 kn

Iako izgledom podsjeća na dobro znani tabure, znatno se razlikuje od spomenutog po broju nožica i niskom dizajnu u kojem u većini slučajeva dolazi.

39,90 kn

Vole ih jednako odrasli i djeca, stoga je ovo prava prilika da se poigrate uređenjem doma i unesete nešto novo u vašu oazu mira za samo 39,90 kuna.

39,90 kn