FOTO by Instagram @xoxosonjakovac

Poznati

Dvanaest godina ljubavi – Sonja Kovač prisjetila se najljepših putovanja sa suprugom

Una Lora Banjac 13. ožujka 2024.

Neodoljivi par uskoro čeka još jedna životna avantura...

Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić slave dvanaest godina ljubavi, sreće i divnih putovanja. Osim što je ovaj par neodoljivo sladak, može nas puno naučiti o ljubavi, odanosti, povjerenju, podršci i emocionalnoj povezanosti koja je neophodna u svakom odnosu pa tako i u braku.

Ovi golupčići u zadnjih su 12 godina proputovali gotovo cijeli svijet i proživjeli razne avanture, a pored svih proživljenih čeka ih još jedna prava životna avantura. Naime, poznata glumica i njen suprug čekaju bebu!

Sonja je na svom Instagram profilu objavila:

Sretna nam velika 12-a godišnjica ljubavi! Bili smo na kraju svijeta, posjetili najljepša mjesta, vidjeli kultura, upoznali divne ljude a sada nas nakon 12. godina čeka najdivnije putovanje u životu!

Zaljubljeni par je tako tijekom godina posjetio Maldive, Novi Zeland, Finsku, Grčku, Italiju, Švicarsku, Sjedinjene Američke Države i još puno drugih prekrasnih lokacija.

Sonja i Goran par su koji dokazuje da ljubav ne poznaje granice, a mi im od srca želimo puno sreće u njihovoj sljedećoj životnoj avanturi!

Sretna godišnjica, Sonja i Gorane!