FOTO by Instagram @hns_cff / @volimhrvatsku

Poznati

Hrvatski reprezentativci imaju najslađu podršku u Kataru!

Daria Lovrić 08. prosinca 2022.

Najvjerniji maleni navijači bodrili su igrače s tribina! Nisu li preslatki?

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva pobijedivši reprezentaciju Japana. Nakon duge, naporne utakmice i produžetaka, naši igrači prošli su u sljedeću fazu natjecanja boljim izvođenjem 11-eraca.

Na stadionu u Kataru okupili su se brojni navijači, a među njima pronašla su se i dječica naših reprezentativaca u društvu svojih majki.

Najvjernije navijačice pružale podršku Vatrenima s tribina!

U Katar je stigla i najslađa podrška. David Vida u Katar došao je u pratnji mame Ivane, a cijeli svijet je očarao još na prošlom SP, 2018. godine, kada je u Rusiji nakon jedne utakmice bosonog utrčao na teren. Bio je to trenutak koji je obišao svjetske portale i neslužbeno, jedan od najslađih događaja na tom mundijalu.

Preslatki David je i na ovom prvenstvu pažljivo pratio utakmicu naših Vatrenih u kockastom dresu.

Instagram @ivana_vida

Osim Ivane, na tribinama u Kataru snimljena je i Izabel Kovačić. Prekrasna Izabel uživala je u društvu malenog sinčića Ivana koji je jedva dočekao kraj utakmice kako bi uživao u zagrljaju oca Matea Kovačića.

Jedan od najboljih igrača na svijetu, Luka Modrić, također je imao veliku podršku s tribina. U dresovima s brojem 10 na tribinama su viđeni njegova supruga Vanja Modrić s djecom, Lukina sestra Jasmina i njegovi roditelji Stipe i Radojka Modrić.

Luka je inače od 2010. godine u braku s Vanjom Modrić i ima troje preslatke dječice, kćeri Emu, Sofiu i sina Ivana.

Naši Vatreni imaju veliku podršku navijača diljem svijeta i onu najveću, od svoje obitelji. Radujemo se uspjehu naše reprezentacije i želimo im svu sreću u idućoj utakmici koju igraju sutra u 16 sati protiv Brazila!