FOTO by airbnb

Putovanja

Drvena, romantična kuća u blizini Plitvičkih jezera za cozy jesenski odmor

Daria Lovrić 26. rujna 2023.

Raj za ljubitelje prirodnih ljepota!

Za razliku od ljetnih dana kada smo sanjarili o posjetu obalnim destinacijama, sada je vrijeme da istražimo skrivena blaga unutarnje Hrvatske. U cijeloj zemlji postoje prekrasne lokacije koje čekaju da ih otkrijete i pruže vam opuštanje tijekom vikenda, dajući vam energiju za predstojeći radni tjedan.

U potrazi za šarmantnim destinacijama koje su savršene za opušteni vikend getaway, otkrili smo pravi biser nedaleko Plitvičkih jezera, idealan za uživanje u blagodatima jeseni.

Cozy drvena kućica u kojoj ćete zaboraviti na sve brige svijeta!

Na Airbnb platformi smo otkrili čarobnu drvenu kućicu pod nazivom Etno House Molendini, koja svojim gostima pruža vrhunsku udobnost kako bi se potpuno opustili.

Ovaj očaravajući šumski biser smješten je u idiličnom mjestu Rakovica, te se u neposrednom okruženju pružaju prilike za istraživanje predivnih prirodnih područja i atrakcija koje možete posjetiti tijekom vašeg boravka.

Prekrasna kuća na dvije etaže, romantična je i idealna za parove, nalazi se na predivnoj lokaciji i pruža potreban mir i tišinu. Baš kao i izvana, u unutarnjem dijelu prevladava drvo što joj daje romantičnu notu i stvara topli ambijent.

Čim kročite u 75 m2 ove etno kuće s drvenim namještajem imat ćete osjećaj da ste zakoračili u prošlost, međutim s modernim prizvukom.

Gosti imaju pristup vanjskom prostoru koji uključuje dvorište, vanjski namještaj i roštilj, a možete zatražiti posluživanje doručka u sobu s lokalnim proizvodima. U okolici kuće nalazi se mnoštvo restorana s autohtonom hranom udaljenih 10 minuta hoda.

Ova cozy kuća pogodna je za boravak gostiju koji traže mir, tišinu i uživanje u radostima netaknute prirode.