FOTO by airbnb

Putovanja

Cozy drvena kućica Forest Glade u kojoj ćete zaboraviti na sve brige svijeta!

Daria Lovrić 14. rujna 2023.

Drveni elementi daju romantičnu notu i stvaraju topli ambijent…

Jesen nam se polako bliži i u narednom periodu uživat ćemo u svim blagodatima tog najraskošnijeg godišnjeg doba. Ima nešto posebno u drveću pobojanom u raskošne, jarke nijanse žute, crvene i smirujuće smeđe, tihom rominjanju kiše po prozorskom staklu i toplom cozy ugođaju.

Za razliku od ljetnog perioda kada smo maštali o posjetu primorskim destinacijama, sada je vrijeme za skrivene dragulje kontinentalne Hrvatske. Iako se diljem Lijepe naše nalaze predivne lokacije na kojima se možete opustiti tijekom vikenda i skupiti energiju za nadolazeći radni tjedan, susjedna Slovenija također skriva magična mjesta.

Treba nam bijeg od svega!

Na Airbnb-u smo pronašli idiličnu drvenu kolibu imena Forest Glade, koja svojim gostima pruža apsolutno sve što im je potrebno kako bi se maksimalno opustili. Ovaj šumski dragulj nalazi se u mjestu Rečica ob Savinji, a u neposrednoj blizini nalaze se prekrasna prirodna područja i atrakcije koje možete posjetiti tijekom boravka.

Rijeka Savinja je prekrasna rijeka koja teče kroz ovu regiju na kojoj se možete okušati u ribarenju ili vožnji kanuom ili se naprosto možete zaputiti u romantičnu šetnju. Na ovom se području nalaze biciklističke staze, a ako volite planinarenje, možete istraživati obližnje planine i brda.

Budući da je Rečica ob Savinji mala i mirna destinacija, posjetitelji obično dolaze ovdje kako bi se opustili i uživali u prirodi. Uživajte u prekrasnom krajoliku i aktivnostima na otvorenom koje ovo područje nudi.

Drvena kućica Forest Glade uređena je u autohtonom seoskom štihu i prima maksimalno 4 osobe. Sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka i terase s prekrasnim pogledom na šumu.

U ljetnim mjesecima gosti mogu osvježenje potražiti u velikom bazenu, dok u ostalih mjesecima mogu uživati u jacuzziju.

Baš kao i izvana, u unutarnjem dijelu prevladava drvo što joj daje romantičnu notu i stvara topli ambijent.

Ovo predivno mjestašce pogodno je za boravak gostiju koji traže mir, tišinu i uživanje u radostima netaknute prirode.