FOTO by Dr. Martens

Moda

Dr. Martens torbice u cnom i bijelom izdanju!

Viktoria Mikulić 15. siječnja 2024.

Crna ili bijela, koja je vaš favorit?

Prošle godine, Dr. Martens je lansirao crossbody torbicu u obliku srca u crnoj boji koja je nedugo zatim postala bestseller. Nakon toga, najesen je izašao isti model, ali u lakiranom izdanju i smeđoj boji koji je bio odličan modni odgovor uz jesenske odjevne kombinacije.

Sada, ususret Valentinovu poznati brend pripremio nam je torbicu u obliku mini srca koje dolazi u crnoj i bijeloj boji.

Ova mini verzija kultne naprtnjače u obliku srca možda je manja u veličini, ali ima isti odvažan stav kao i njezina prethodnica.

Torba “Mini Heart” opremljena je jednostavnim zatvaračem i ukrašena detaljima marke Dr. Martens. Torba dolazi s dvostrukim odvojivim remenima tako da možete prilagoditi svoj izgled te odabrati srebrni lanac ili remen od tkanine.

Iako nisu rezervirane za svakodnevno nošenje jer vam u iste stanu samo esencijalne stvarčice, ipak smatramo da su ove torbice odlična investicija jer je riječ o marki koju odlikuje dugotrajnost.

Torbice u obliku srca nikada neće izaći iz mode i uvijek ćete im se moći rado vraćati, a ovaj model zaista je finalan touch zimskih komada.

Za sve koji imaju viška novaca i koji ove veljače žele u potpunosti prigrliti modne dodatke koji asociraju na ljubav, ovaj slatki accessories možete nabaviti po cijeni od €80.00 putem službene web trgovine.