FOTO by Martnes

Moda

Dr. Martens Amore – preslatke Oxfordice u koje ćete se zaljubiti

admin 27. siječnja 2023.

Romantika na svakom koraku

Kada je riječ o kvalitetnim čizmicama za zimsko razdoblje sigurni smo u izbor obuće koju nudi neponovljivi Dr.Martens, a njihovi ikonski modeli niskih, te osobito visokih čizmica, svakom lansiranom kolekcijom oduzimaju dah.

Ovog puta naišli smo na ženske Oxfordice koje svojom bojom i motivima zaslužuju epitet najromantičnijih cipela, a s obzirom na to da smo ušli u mjesec ljubavi savršeno će odgovarati svim romantičnim dušama.

Romantične Oxford cipele
Foto: Martens_hrvatska

Ovaj model u boji fuksije izgleda neodoljivo, a najveći triger za titulu najromantičnijeg ovosezonskog para obuće definitivno je crno srce na gornjem dijelu.

Efektna boja fuksije i zanimljiv dizajn odlično se uklapaju uz svakodnevne casual lookove, ali i poslovne outfite, kada želite istaknuti dozu romantike.

Romantične Oxford cipele
Foto: Martens_hrvatska

Ono što je prepoznatljivo i gotovo nezamjenjivo su žuti šavovi bez kojih su Marte nezamislive, ali u posljednje vrijeme i on doživljava svoje modifikacije.

Romantične Oxford cipele
Foto: Martens_hrvatska

Ako tražite jedan model u kojem ćete zasjati u ovim hladnim mjesecima, onda dopustite da ove Marte ugriju i osvoje vaše srce. Pronašli smo ih unutar Dr. Martens Hrvatska web trgovine.