FOTO by Instagram @dorispincic_doda

Poznati

Doris Pinčić podijelila obiteljske trenutke u dalmatinskoj idili

Una Lora Banjac 09. travnja 2024.

Poznata je glumica sa svojim pratiteljima podijelila oduševljenje hotelskim sadržajem

Hrvatska voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović ovih je dana bila, kao i svi mi, angažirana oko blagdana, a sa svojom je obitelji provela Uskrs u hotelu u blizini Zadra.

Nakon što je prije 10ak dana pokazala što su neizostavne namirnice na njezinoj blagdanskoj trpezi, čestitala je svojim pratiteljima Uskrs putem društvenih mreža, a na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u prigodno ukrašenom interijeru hotela.

,,Sretan Uskrs svima”, poručila je kratko, a brojni su obožavatelji uzvratili čestitke. Ipak, nekim je fanovima u oko upalo nešto drugo. Naime, voditeljica rijetko pokazuje privatne fotografije na društvenim mrežama, pa su se tako osvrnuli na njezin izgled.

,,Sretan Uskrs i vama svima skupa. Moram prokomentirati…Doris, linija ti je TOP“, glasio je jedan komentar.

Doris već ima sina Donata i kćer Gitu, a u rujnu je prošle godine rodila i kćer Divnu tako da se moramo složiti s tim komentarom jer Doris zaista blista i izgleda predivno.

Jutros je nahvalila hotel Falkensteiner u kojem su ona i njena obitelj odmarali. U svojoj je Instagram objavi napisala:

„Hotel je u punom smislu riječi obiteljski- sve (od hrane, soba, igraonica, programa..), baš sve je prilagođeno obiteljima s djecom.
I za Uskrs je bio prepun domaćih gostiju, to mi je baš bilo drago za vidjeti! Ukoliko su djeca veća organizirano je čuvanje da se roditelji mogu opustiti u wellnessu ili baru. Dok vi uživate djeca se mogu zabavljati na sjajnim radionicama koje su prilagođene različitim uzrastima. Ako ste s bebom – one ovdje imaju VIP status doslovno. Pelene, bočice, kašice, sterilizatori, prostorija za dojenje, pranje odjeće… Sve dostupno 24/7 za male šefice i šefove!“

Instagram @dorispincic_doda

Uz tekst je Doris podijelila galeriju fotografija od koje nam je najslađa ona gdje ju njena malena kći Divna drži za prstić.

Veseloj Doris i njenoj sretnoj obitelji želimo još puno lijepih trenutaka i dragih uspomena!