FOTO by PR

Dom

Dorina Apple Pie najslađa je čokolada ovih blagdana!

Viktoria Šafranić 25. studenoga 2020.

Dio je Kraševe slatke blagdanske priče!

Kada se, zahvaljujući KRAŠU, prije više od sto godina ulicama Zagreba proširio miris čokolade, bile su to prve čokolade u ovom dijelu Europe, ali i među prvima u svijetu.

Vrhunske Kraševe čokolade, uvijek su bile sinonim za kvalitetu kojoj se neupitno vjeruje, a novo ime i novi vizualni identitet dobile su još 1996. godine, kada je predstavljena Dorina. 

Višestruko nagrađivana raznim priznanjima od strane potrošača, svake godine iznova potvrđuje svoju kvalitetu i opravdava povjerenje. Dorininih 20-ak okusa pravi je izazov za sladokusce, ali i trenutak sreće za sve one koji teško uhvate malo vremena za dnevni užitak i opuštanje.

Unutar svoje slatke blagdanske priče uvrstili su mnoštvo proizvoda. Najviše nas je očarala Domaćica s okusom medenjaka koju smo predstavili početkom tjedna, a koju za tu prigodu krasi i šarmantna božićna ambalaža.

Ovo se zove prijelomna vijest! Domaćica s okusom medenjaka za ljepši početak radnog tjedna!

Odmah nakon njezine malenkosti, mjesto je zauzela čokolada Dorina Apple Pie koja dolazi u zlatom ruhu i dio je limitirane edicije.

Jedan griz ove čokolade momentalno nas vraća u dane djetinjstva, dok je baka ručno mijesila tijesto, a mi smo nestrpljivo tražili samo komadić istog.

Uz novitete, Kraš je osmislio i pjesmicu koja nas je totalno raznježila, a koju donosimo u nastavku:

Kako znati da su nam blagdani stigli? Pa svima su osmijesi na licu, svi su se na noge digli. Veselje i energija pršte, ho, ho, ho se na svakom uglu viče. Svako biće želi biti dio nezaboravne blagdanske priče. Iako stvari baš ne teku uvijek onako glatko. Na kraju, ako je od srca, sve ispadne simpatično i slatko. A da bi bilo još slađe, otkrit ćemo ti tajnu da ju znaš. Ne zaboravi da su blagdani ljepši uz Kraš.

Ovdje možete pogledati i blagdansku video kampanju s potpisom Kraša: