FOTO by Kraš

Iće & piće

Ovo se zove prijelomna vijest! Domaćica s okusom medenjaka za ljepši početak radnog tjedna!

Viktoria Šafranić 23. studenoga 2020.

Slatka, ukusna i mirisna, uvodi nas u blagdansko ozračje...

Obiteljski dom je nezamisliv bez Domaćice, prhkog, čajnog peciva s 23% Kraševe čokolade. Svoju popularnost među svim dobnim skupinama stekla je kvalitetom i prepoznatljivošću koji su joj omogućili da i nakon niza desetljeća ostane u trendu.

S 5 reljefnih zaštićenih oblika, kao jedan od zaštitnih znakova i nositelja Kraševa imidža, Domaćica je s vremenom ponudila široku paletu okusa koji su u kratkom vremenu postajali hitovi – uz Domaćicu original, uvedeni su i okusi: Domaćica Extra Choco, Domaćica tamna, Domaćica BeneFIT, Domaćica kokos te sezonske Domaćice koje uvijek oduševe potrošače. 

Kraj godine rezerviran je za novo ruho najsočnijeg čajnog peciva, koje dolazi s okusom medenjaka, a koje će nesumnjivo postati jedan od najprodavanijih artikala u slatkom svijetu.

Ako poznajete ljubitelja Domaćice, nekoga tko ne može zamisliti Božić bez medenjaka ili općenito jednog čokoljupca, onda biste ozbiljno trebali razmisliti o kupnji blagdanske domaćice, kao najslađi poklon za dragu vam osobu ispod božićnog drvca.

Okusom je neodoljiva, no u istoj mjeri osvaja preslatkim pakiranjem koje pokazuje zaljubljeni par, a koji odašilje jasnu poruku da nas jedino ljubav spaja…

Nova Domaćica dostupna je u Konzumu u ambalaži od 275 g po cijeni od 14,99 kuna. Nadamo se da smo i vama ovom spoznajom barem malo uljepšali početak radnog tjedna…