FOTO by Dolce&Gabbana

Bizar

Dolce&Gabbana u svom proljetnom bizar modelu

admin 04. travnja 2022.

Kao da hodate po travi...

Od kada smo ušli u proljeće obasuti smo rapsodijom živih boja koje ćemo viđati na svakom koraku. Kako u prirodi tako i u modnom svijetu proljeće se slavi kroz razigrane i žive artikle, ali ponekad se proizvođači zaigraju i prirede nam poslasticu za našu Bizar kategoriju.

Kako je mjesec travanj dobio ime po travi koja u tom periodu kreće nicati, tako smo pronašli jedan Dolce&Gabbana model koji slavi zelenilo i koji izgleda kao da smo ga “ubrali” na nekoj livadi.

Osim što je čitav model prekriven travom za kompletan proljetni look tu si i maleni cvjetići i ljubičasta ruža koji upotpunjuju vaš “vrt na nogama“. Bez obzira na pomalo bizaran izgled sigurni smo da su ove natikače maksimalno udobne i da prate onu poslovicu “kao da hodaš bos po travi“.

Kao da natikače nisu dovoljne, Dolce&Gabbana svojim je kupcima ponudio i sandale u istom travnatom motivu. Još nismo sigurni i pokušavamo odgonetnuti gdje isfurati ovu proljetnu kombinaciju i čime ju iskombinirati? 

Ako se kojim slučajem dvoumite i vidite neku dozu slatkoće u ovim modelima, vrijeme je da vas “sasiječemo” cijenom koja će vas odgovoriti od bilo kakvog daljnjeg razmišljanja.

Cijena natikača iznosi 395$, a sandala 460$, ali vjerujemo da i sami možete napraviti neku improvizaciju. Sve što vam je potrebno je jedna neutralno bijela natikača, malo trave, cvjetića, ljepilo i Voilà.