FOTO by @adidas Instagram @74sneakers

Moda

Dočekali smo najiščekivaniji adidas Samba model

admin 19. veljače 2024.

Predivne Sambice u burgundi boji....

Adidas Samba već neko vrijeme uživa nevjerojatnu popularnost, a pravi “boom” ove su tenisice doživjele protekle godine. U jednom trenutku gotovo ih je nemoguće bilo pronaći na policama.

Ove retro nogometne tenisice bile su sinonim za betonska igrališta s dva gola iza škole, a sada su jedne od najpopularnijih tenisica svih šminkerica i trendseterica. Njihova popularnost dovela je do toga da ih je bilo gotovo nemoguće kupiti jer su se rasprodale u rekordnim rokovima.

Njihov bezvremenski dizajn i svestrana privlačnost katapultirale su ih u jedan od najtraženijih modela tenisica ove sezone, a sigurno je i razlog više najnoviji model koji je u prodaji od sredine ovog mjeseca.

Foto: adidas

Prihvaćajući titulu najpoželjnijeg modela adidas je dolio ulje na vatru te predstavio Sambice u neodoljivoj “Maroon” boji. Bogata, kestenjasta kožna konstrukcija odaje dojam luksuza, a sve je odlično upotpunjeno i brušenom kožom u jednako neodoljivim tonovima.

Foto: adidas

Kontrast predivnim burgundi bojama parira krem bijela koja je strateški postavljena na gornjem dijelu jezika i na bočnom dijelu gdje se nalaze prepoznatljive tri crte.

Foto: adidas

Vjerne svom podrijetlu, tenisica je finalizirana legendarnim gumenim potplatima i profinjenim pozlaćenim natpisima.

Foto: adidas

Ovaj model u prodaji je od 9. veljače i možete ga pronaći unutar odabranih web trgovina, a mi smo ga pronašli unutar Zalando ponude po cijeni od 119.32 eura.