FOTO by Primark

Elegant

Disney stolić i stolice probudit će kreativnost kod vašeg mališana

Daria Lovrić 05. siječnja 2023.

Učenje i igra nikad nisu bili zabavniji!

U zimskim mjesecima okupanim kišom i sivilom, posebice za vrijeme vrtićkih i školskih praznika, naše najmlađe trebamo posebno motivirati i zabaviti, što je ponekad težak posao.

Kako bi na što zabavniji način proveli vrijeme unutar vlastitog doma, uz gledanje omiljenih crtića i dječjih filmova te igranje s najdražim igračkama, potaknite njihovu kreativnost i želju za učenjem. To najbolje možete postići, ako im pripremite kutak ukrašen omiljenim junacima koji će biti samo njihov.

Mickey i Minnie Mouse stolići ljubav su na prvi pogled!

Unutar bogate ponude home dekora za djecu poznatog brenda Primark pronašli smo predivne setove koje krase motivi Disney junaka.

Minnie Mouse dječji set za pisanje i crtanje
Minnie Mouse dječji set za pisanje i crtanje

Setovi uključuju stolić s dvije pripadajuće stolice i odličan su izbor za najmlađe ljubitelje Disneya. Dizajnirani su za djecu od tri do šest godina i dolaze u dvije varijante – Minnie i Mickey Mouse!

U nježno ružičastoj boji, set Minnie Mouse uključuje dvije stolice i stol u obliku šarmantne mišice, a svaki artikl ima njezinu prepoznatljivu mašnu u svjetlijoj ružičastoj nijansi.

Međutim, ako je vaše dijete fan veselog Mickeyja Mousea, odaberite plavi set i izmamite mu osmijeh na lice.

 Mickey Mouse dječji set za pisanje i crtanje
Mickey Mouse dječji set za pisanje i crtanje

Disney dječji setovi lagani su za prijenos i sastavljanje, a dolaskom toplijeg vremena možete ih koristiti i na otvorenom. Predivni kompleti potaknut će vaše najdraže na kreativnost, ali i upoznavanje slova i brojki učiniti najzabavnijom aktivnošću ikada!

Cijena setova za pisanje i crtanje iznosi £40, a sve informacije saznajte putem Primark web trgovine.