FOTO by Primark

Dekor

Mickey Mouse stolić/kolica ljubav su na prvi pogled!

Viktoria Šafranić 20. siječnja 2022.

Unesite malo magije u svoj dom...

Dnevni boravak vam se čini pomalo praznim, dosadnim? Niste planirali promijeniti namještaj, tapete ni upuštati se u bilo kakve veće financijske izdatke. No ipak, htjeli biste nešto što će vas razveseliti kada dođete doma nakon napornog radnog dana.

Želite da taj prvi pogled nakon što skinete cipele i kaput, bude nešto što će vas uistinu obradovati i uz što ćete zaboraviti sve brige i probleme.

Primark je booster dobrog raspoloženja i svako malo nas iznenade sitnicama koje su cjenovno pristupačne, a pritom toliko preslatke da nema razloga ne nabaviti ih. Od kozmetike, modnih detalja, odjevnih komada do home dekora, sve što osmisle je potpuno originalno.

Nakon blagdana tijekom kojih su lansirali mnoštvo originalnih dekoracija, bili smo uvjereni da nas neko vrijeme čeka zatišje, no naravno, Primark nam i ovog tmurnog siječnja donosi dekor koji će svaki dnevni boravak učiniti najljepšom prostorijom u kući.

Mickey Mouse stolić/kolica nešto su najposebnije što smo vidjeli ovih tjedana. Dolaze s dvije police na koje možete položiti što god vam padne na pamet. Od časopisa, čajnika, šaha do viskija, ova Mickey Mouse kolica na kotačiće neće proći nezamijećeno gdje god ih smjestili.

Naša preporuka je postaviti ih negdje gdje će najviše doći do izražaja. Ako imate neki kutak koji je prazan i ne znate s čime ga nadopuniti, nema boljeg dekora od ovog ljupkog noviteta s motivom kultne Disney ikone.

Ako i vi želite ovaj stolić, uputite se do obližnje Ljubljane i nabavite ga po cijeni od €55.