FOTO by Primark

Moda

Disney pidžame u Primarku – poklon koji ćemo darovati same sebi!

Viktoria Mikulić 01. veljače 2024.

Ako vam je potrebna izlika za novi shopping, veljača je sasvim dovoljan razlog…

Veljača je stigla i konačno smo malo živnuli. Sunce se pojavilo, Valentinovo nam kuca na vrata, fašnik se sprema diljem gradova, a mi smo već pripremili svoje kostime za najluđu zabavu u gradu. Iako što više vremena želim provoditi na svježem zraku, ipak su nam i dalje najdraži oni trenuci u četiri zida.

$19.00

Nakon posla, kada uđemo u svoje odaje, to je zaista nešto neprocjenjivo i što više vremena želimo provoditi u svom toplom domu. No najljepše je vikendima, kada pred nama nisu brojne obveze, opustiti se s ukućanima i malo duže provesti u pidžami.

$22.00

Pidžama je definitivno najcozy odjevni komad. Iako joj je trenirka vrlo blizu, ništa ne može zamijeniti osjećaj odijevanja u pidžamu. Kao da u tom trenu zaboravimo na sve brige i prepustimo se uživanju.

$17.00

Ako taj osjećaj želite podići na viši nivo, savjetujemo da škicnete modele iz Primarka s motivom kultnih Disney likova, ali i najpoznatijeg čarobnjaka.

$19.00

Bambi, Winnie the Pooh, Thumper, Lion King i Harry Potter ukrasili su ove preslatke pidžame zbog kojih se isplati otputiti do Ljubljane.

$22.00

Koju god odabrali, trenuci u vlastitom domu bit će još slađi uz ove neodoljive pidžame.