FOTO by Disney

Moda

Disney mini ruksak u obliku ananasa donosi tropski dašak u outfit

Krešimir Šustić 08. travnja 2020.

Ljubitelji egzotičnog voća došli su na svoje!

Ako nas netko može iskreno razveseliti onda je to definitivno Disney koji je obilježio djetinjstvo milijunima ljudi na cijelome svijetu. Taj genijalac stvorio je crtane likove koji su postali tolike legende da jednostavno nikada neće izaći iz mode.

Naši veliki heroji zabavljali su nas tijekom odrastanja neovisno o tome jeste li voljeli princeze i prinčeve, neodoljive životinje ili možda mračne i tamne zlikovce.

Osim što nas je prikovao uz male ekrane, izgradio je i najpoznatije čarobno carstvo Disneyland, koje je dobilo ime njemu u čast. Naravno tu su i trgovine s raznoraznim stvarčicama i igračkama koje također možemo pronaći na web shopu ovog ogromnog brenda.

Pretražujući magičan svijet naišli smo na jedan zanimljivi accessories u kojeg smo se istog trena zaljubili.

Da smo svi poludjeli za mini ruksacima, to je već odavno jasno jer su nešto najbolje što se dogodilo u modnom svijetu zadnjih par godina. No, ovakav model totalni je pobjednik u statement verzijama ovog svakodnevnog modnog dodatka.

Oblik ananasa donosi egzotičan i tropski dašak u outfit, a neodoljiva žuta boja savršeno se uklapa u veselu sezonu sunca.

Sastoji se od dva pretinca u koje stane sve što je potrebno za šetnju gradom i odlazak na kavu s ekipom. Posebnu pažnju oduzimaju uši Mickey Mouse-a i naravno zeleni čuperak listova koji je totalno cool.

Uljepšajte si dan i nabacite razigranu dozu u vaš look kupnjom na LINKU.