FOTO by Zara home

Dekor

Dekorativne košare u obliku voća unose svježinu i razigranost u interijer!

Daria Lovrić 14. travnja 2023.

Predivne su! Koja je vaš favorit?

Dolazak proljetnog perioda, osim u modnom svijetu najavljuje i promjene u našem interijeru. Jarke i vesele boje i zanimljiv dizajn vodit će glavnu riječ i osvježiti naš prostor. Čak i ako preferirate minimalistički dizajn poigrajte se efektnim sitnim dekoracijama, koje će biti sasvim dovoljne kako bi vaš dom poprimio novo ruho.

Pletene košare Zara Home
Pletene košare Zara Home

Vođeni proljetnim trendovima za 2023. godinu primijetili smo popularnost motiva u obliku voća. Kolekcije poznatih modnih, ali i home brendova krase detalji u obliku voća poput trešnjica, jabuka i limuna.

Pletena košara u obliku limuna
Pletena košara u obliku limuna

Košare u obliku voća u vašem će domu biti prava atrakcija!

Unutar nove Zara home kolekcije pronašli smo efektne košare za voće koje će oduševiti svakog tko uđe u vaš dom. Predivne košare dolaze u tri različita oblika – limun, jabuka i kruška, a krase ih efektna žuta i tirkizna te zemljana smeđa nijansa.

Rustikalni izgled postignut je tehnikom pletenja te iako u ovom slučaju nije riječ o prirodnim materijalima, njihov dizajn uklapa se u boho stil.

 Pletena košara u obliku jabuke
Pletena košara u obliku jabuke

Čak i ako u njima ne planirate držati voće, košare su poprilično velike, čak 36 centimetara širine te vrlo efektne i mogu služiti i kao samostalna dekoracija.

 Pletena košara u obliku kruške
Pletena košara u obliku kruške

Ovi prekrasni primjerci začinit će vaš prostor i unijeti u njega dašak svježine, stoga posjetite Zara home web trgovinu i izaberite svog favorita.