FOTO by Amazon

Dekor

Antikni ventilatori u obliku životinja i voća, u vašem će domu biti prava atrakcija!

Antonija Andabak 12. srpnja 2021.

Ne samo da hladi već služi kao zanimljiv dekorativni detalj!

Bez obzira na to koliko voljeli plažu, koktele, lagane haljine ispod kojih nosimo kupaći kostim, morate priznati da ljeto toliko može biti prava igra živaca pri visokim temperaturama kada se borite s pretjeranim znojenjem i disanjem “na škrge“.

Odluka kupovine klima-uređaja, bilo split klime ili mobilne, mnogima ove godine nije u planu zbog visokog novčanog izdatka pa se zadovolje ventilatorom što i nije tako loša ideja, dapače, uz zanimljiv dizajn ventilatora, on može biti savršen dodatak interijeru!

Više se ne morate brinuti o velikom, neatraktivnom komadu koji gotovo nagrđuje prostor i harmoniju u vašem domu jer smo pronašli savršenu liniju ventilatora antiknog izgleda koji zadovoljava dvostruku funkciju: rashlađivanje prostora i onu dekorativnu!

I dok postoji širok izbor dizajna između kojih biste mogli birati, za oko nam je zapao vintage ventilator u obliku ananasa!

Stylish ventilator oblikovan je u tropsko voće, slatko i bogato okusom, a ukrašava ga brončana nijansa na dnu koja prelazi u zlatnu na sredini, dok zelena kruna na vrhu dalje realistični izgled.

Antikni izgled postignut je mesinganim finishem koji će kao takav, izvrsno izgledati na vašem stolu, noćnom ormariću ili stoliću. Visine je 40 centimetra tako da ga možete premještati gdje god vam je zgodno za brzo rashlađivanje.

Ako oblik ananasa nije “your cup of tea“, izbora doista ima, pa se tako mogu naći oblici raznih životinja poput psa, pijetla, kolibrića ili žabice koji osvajaju zagasitim bojama i vintage efektom.

Cjenovno jesu malo skuplji od plastičnog bijelog ventilatora, ali kada uzmete u obzir da ćete cijelu godinu imati zanimljiv dekorativni predmet, ova se Amazon kupovina definitivno isplati!