FOTO by Deichman

Moda

Deichmann ponuda sandala s blok petom izgleda bombastično!

Krešimir Šustić 14. svibnja 2020.

Teško je odlučiti koja nam je boja privlačnija!

Dolaskom proljetno/ljetne sezone, šarene boje ukrasile su izloge trgovina i tako na gradske ulice donijele veselje i razigranost.

Artikli su oživjeli i ponosno nas dozivaju da ih dodamo u privatne kolekcije, a mi kao slabe duše koje padaju na takav šarm, bez problema to prihvaćamo jer znamo da će nam pomoći da izgledamo stylish.

149,00 kn

Osim odjevnih predmeta u kojima izgledamo kao da smo sišli s najvećih svjetskih modnih pista, bitan segment svakoga dana je i obuća koju kombiniramo uz outfite.

Sunce nam je znak da možemo skroz do jeseni uživati u otvorenim modelima kao što su natikače i nezaobilazne sandale na blok petu.

189,00 kn

Švrljajući web shopovima naišli smo na jednu zanimljivu ponudu koja se ne smije propustiti, pogotovo ako vam je stalo do toga da izgledate trendy.

7 modela vječitih favorita dolazi nam u prekrasnim bojama koje možemo bez problema uklopiti u poslovni, večernji, dnevni i svečani look.

149,00 kn

Savršeno pašu uz traperice, suknje i lepršave haljine, a vjerujemo da već imate barem jedan ovakav model u svojoj garderobi, no svi dobro znamo da od viška glava ne boli, pa je ovo idealna prilika da se počastite još jednim komadom po povoljnoj cijeni.

189,00 kn

Cjelokupnu ponudu asortimana možete pogledati na službenom web shopu trgovine.

189,00 kn
189,00 kn
149,00 kn