Moda

Dedoles ljetna kolekcija natikača i japanki pršti bojama i veselim motivima

admin 12. srpnja 2021.

Šarene su, uniseks i odgovaraju svakoj kombinaciji...

Obožavamo srpanj i kolovoz jer jedan od ta dva mjeseca sadrži ključnu riječ od koje će se svakom rastegnuti osmijeh od uha do uha. Naravno, pričamo o godišnjem odmoru, periodu kada sve obaveze ostavljamo iza sebe i upućujemo se na destinaciju koja će nam napuniti baterije.

Nije bitno gdje idemo ni što ćemo tamo raditi, sve što nam treba je sunce, more, kupaći i ručnik, a sve ostalo doći će samo od sebe. Ono što nas kod ljeta još veseli su odbacivanje svih slojeva odjeća i prepuštanje najtanjim i najprozračnijim materijalima koje na sebi nećemo niti osjetiti.

Izlazak iz cipela i tenisica još je jedno olakšanje koje dolazi s ljetom, a natikače i japanke postaju jedina obuća koje ćemo u tom periodu nositi.

Neka bude veselo…

Ljeto je period kada “boostamo” svoje raspoloženje, a najbolji recept je okružiti se pozitivom i šarenilom koje će nas pratiti na svakom koraku.

Baš kao što svako putovanje počinje prvim korakom, potrudite se da on bude zaigran i sa stilom, a Dedoles kao sinonim za vesele korake i ovog ljeta donosi najšarmantniju i najrazigraniju kolekciju natikača i japanki.

Natikače ili japanke?

Sama pomisao na ljeto asocira nas na pješčane plaće, morske zvijezde, lubenice, jagode, vožnje brodom ili plutanje luftićem. Unutar Dedoles ljetne kolekcije pronaći ćete sve omiljene motive koji će se odlično uklopiti s vašim namjerama da ovo ljeto bude što veselije i razigranije. 

Bez obzira da li preferirate natikače ili japanke, Dedoles ponuda je široka i svatko će pronaći onaj par koji će najbolje odgovarati ljetnom raspoloženju, a opet poslužiti kao modni dodatak u podizanju svakog outfita.

Izaberite svoj omiljeni ljetni motiv

Kako bismo vam malo olakšali izbor bogate Dedoles ponude odabrali smo po 3 modela natikača i japanki koji svojim razigranim i veselim motivima “vrište” samo jednu riječ – ljeto!

Morski svijet prepun je nezamislivih stvorenja. Naše vesele natikače prepune su nezamislivih motiva. Obujte ih i budite (morska) zvijezda ovog ljeta.

Vesele natikače Morska zvijezda – 97,00kn

Neka vas zahvati radostan modni val zahvaljujući našoj novoj ljetnoj kolekciji veselih natikača. Opustite se i otplutajte u veselim ljetnim modelima.

Vesele natikače Valovi – 89,00kn

Nema ništa bolje od hladne lubenice za vrućih ljetnih dana. Kada kupujete tu voćnu delikatesu, neka i vaša stopala u natikačama izgledaju sočno i slasno.

Vesele natikače Lubenica – 127,00kn

Kokos je ispunjen ukusnom i osvježavajućom kokosovom vodom. Ako će i vaše ljeto biti ispunjeno vodom, ove su vesele japanke stvorene za vas.

Vesele japanke Kokos – 60,00kn

Volite li cvijeće i boje? Obucite ove vesele japanke i dopustite da vam tropsko cvijeće uljepša ljeto!

Vesele japanke Tropsko cvijeće – 45,00kn

Avokado je još uvijek u modi. Vesele japanke – Avokadova ljubav zadovoljit će vaš želudac, oči, pa čak i noge.

Vesele japanke – Avokadova ljubav – 45,00kn

Ako još uvijek niste pronašli svog favorita unutar galerije vam donosimo i ostatak ponude koja će zadovoljiti i one najizbirljivije:

Vesele košulje haljine dat će završni pečat vašem ljetnom outfitu

Znate kako se kaže… Nova haljina je uvijek dobra ideja! Ponekad zna zavladati određena monotonija s haljinama, tj. vrijeme kad većina trgovina nema previše impresivnu ponudu, ali Dedoles košulje haljine koje smo pronašli ovdje su da proturječe tome.

Ako tražite način kako da osvježite svoju ljetnu garderobu originalne vesele košulje haljine u potpunosti će obaviti posao. Na vama je samo da odaberete sebi najdražu koju ćete lako iskombinirati s ostatkom vašeg outfita.

Košulje haljine mogu se može nositi na više načina, čak i raskopčana, tako da će definitivno upotpuniti svaku kombinaciju i dati joj dodatnu čar.

Kako bismo vas motivirali za što bezbrižnije i veselije ljeto uskoro vam spremamo i igru darivanja, a za više informacija prati nas na našoj Facebook stranici.

Za još više ljetne i razigrane inspiracije posjetite Dedoles web stranicu, kao i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.