FOTO by Mango

Moda

Decentna torbica iz Manga u boji kože nosiva je za svaki dan!

Antonija Andabak 19. kolovoza 2020.

Cijena od 129,00 kn, uz ovakav dizajn, čini ovaj accessoriese savršenim ulovom!

Koliko smo puta čuli: “Priuštit ću si čim “sjedne” plaća!“, možda čak i više puta, a povod je bila skuplja stvarčica koja zahtijeva pomno planiranje potrošnje budžeta ostatak mjeseca. Modne stvari za koje ćete nerijetko dublje posegnuti u džep, najčešće su cipele i torbice kojih se ne možemo zasititi i za koje će se uvijek naći mjesto u ormaru.

Što kažete da jednu decentnu torbicu, profinjenog karaktera koju doslovno možete nositi svaki dan, bilo na posao, odlazak na večeru, pa čak i na kakvu svečanost, toliko je jednostavna, a namijenjena raznovrsnim prilikama da zahtijeva vašu posebnu pozornost!

Torba s preklopom i kopčom – 129,00kn

U Mango trgovini, naišli smo na perfektnu torbicu koja ima sve karakteristike onog accessoriese-a za kojeg s velikom sigurnošću možete reći da pripada klasicima koji ne izlaze tako lako iz mode.

Unatoč aktivnim fashion trendovima koji nameću svoj ritam, zbog kojeg ponekad zaključujete da nedostaje klasičnih komada obuće ili odjeće, Mango torbica nježne boje govori suprotno.

Ovaj profinjen accessories dolazi zapravo u tri nijanse, no nama je pažnju zaokupirala ona u boji kože, nenametljiva u svom izdanju, a opet elegantna sa zlatnom tanjom kopčom i istim takvim lancem, koji svojom dužinom dozvoljava da vam torbica lijepo pada oko struka.

Torba s preklopom i kopčom – 129,00kn

Prednji dio torbice se preklapa i zatvara na magnetić, a dimenzije torbice su idealne za ubaciti osnovne stvari pa i više od toga, stoga se unutra mora naći crveni ruž i puder u kamenu za popravljanje makeup-a.

Kao što smo rekli, cijena Mango torbice i više je nego prihvatljiva i iznosi 129,90 kn, što je čini poželjnim accessoriese-om kojeg ćete iznositi na razna događanja, a u cjelokupan dojam kombiniranja s drugim modnim predmetima, uopće ne sumnjamo.