FOTO by IMDb

Film

Deadpool i Wolverine – pogledajte Hugh Jackmana & Ryan Reynoldsa u novom teaseru!

admin 23. travnja 2024.

Najgledaniji trailer u povijesti dobio svoj nastavak, a uz Madonnin soundtrack "Like a Prayer" izgleda još veličanstvenije...

Još malo i iščekivanju je kraj jer odbrojavamo tjedne do izlaska dugoočekivanog trećeg nastavka serijala filmova “Deadpool“.

Na YouTube kanalu Ryan Reynoldsa upravo je objavljen novi teaser za film i ako je suditi prema brojkama u prvih 15 sati od prikazivanja, fanovi su jako nestrpljivi.

Deadpool I Wolverine trailer
Foto: IMDb

Da se radi o potencijalnom hitu govori i to da je prvi trailer za ovaj film, objavljen tijekom Super Bowla, oborio rekord kao najgledaniji filmski trailer unutar prvih 24 sata s nevjerojatnih 365 milijuna pregleda, nadmašivši prethodnog nositelja “Spider-Man: No Way Home”.

Deadpool I Wolverine trailer
Foto: IMDb

Ovaj puta trailer nam donosi nemilosrdnu bitku, a Deadpool i Wolverine bore se do zadnjeg daha. Sve je popraćeno uz melodiju Madonninog megahitaLike a Prayer” i kombinacija svega izgleda zaista odlično.

Deadpool I Wolverine trailer
Foto: IMDb

Osim bogatstva akcije, psovki i adrenalina film su, svojim ulogama, uveličale i dvije legende. Ryan Reynolds vraća se kao Deadpool dok će Wolverinea ponovno utjeloviti Hugh Jackman, kojeg smo posljednji put gledali kako umire u filmu “Logan” iz 2017. godine.

Foto: IMDb

Deadpool and Wolverine” dolazi gotovo šest godina nakon što smo gledali “Deadpool 2” i vjerujemo da nas čeka jedan pravi ljetni hit.

Film s prikazivanjem kreće 26. srpnja ove godine.