FOTO by Instagram @ivana_vida

Poznati

David Vida – najpoznatiji dječačić s nogometnog prvenstva sada je prvopričesnik!

admin 08. travnja 2024.

Izgleda poput malenog anđela...

Da David Vida, sin našeg poznatog nogometnog reprezentativca Domagoja i prekrasne Ivane Vide više nije toliko maleni, dokaz su najnovije fotografije koje je njegova mama objavila na Instagram profilu.

Naime, David je jučer primio sakrament Svete pričesti i tim povodom nosio bijelu haljinu, baš poput svih svojih vršnjaka.

Ivana je podijelila prekrasnu fotografiju sa sinom na kojoj oboje blistaju u bijelom, a uz objavu je i napisala: “Neka se tvoja vjera ne oslanja na ljudsku mudrost, nego na Božju snagu.”

Ubrzo su počele pristizati brojne čestitke njezinih prijatelja i vjernih pratitelja. Također stavila je nekoliko storyja na kojima smo mogli zaviriti u prostor gdje se održavalo slavlje.

Za dekoraciju je bio zadužen poznati @nts_events koji je osmislio pravu malenu bajku s puno zelenila. Bijelo-zelene dekoracije u potpunosti su odavale dojam čistoće, baš kao što i priliči ovom svečanom događaju…

Da podsjetimo, David je osvojio svijet 2018. godine kada je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji bosonog utrčao na teren. Ta fotografija obišla je svijet i svi su zapamtili malenog plavokosog dječačića koji je danas već pravi dečko. Slike s 8. rođendana koji je bio u rujnu dokaz su da David obožava nogomet, stoga nas ne bi nas iznenadilo da i on krene tatinim stopama.

Mi se također pridružujemo čestitkama i želimo ovom 8-godišnjaku najljepše djetinjstvo.