FOTO by Sinsay

Kids

Daisy Duck kišobran razvedrit će tmuran dan u trenu!

Viktoria Mikulić 30. kolovoza 2023.

Vaši mališani uz ovaj primjerak više nikada neće zaboraviti ponijeti kišobran…

Može li nešto razvedriti dan više od Disney junaka? Iako dječica nevoljko nose kišobrane sa sobom baš kao što smo ih i  mi s jednakom nelagodnošću nosili u djetinjstvu, uz ovaj zanimljiv motiv bit će radosni ako su uz njih.

U Sinsayu smo pronašli ružičasti model s printom omiljene Daisy Duck koji dolazi u ružičastoj boji i detaljima koji će odagnati svaki oblak. Daisy je prepoznatljiva bijela patka s narančastim kljunom i nogama, koju krase detalji u ružičastoj boji poput mašne i odjeće.

Kišobran koji svojim dizajnom razvedrava i najtmurnije dane!

Ako vaša djevojčica obožava Vlatku Patku, onda biste je trebali usrećiti ovim ljupkim kišobranom uz kojeg nema straha od kiše.

Upotpunjuje ga motiv popularnog crtanog lika kao i njezino ime, a tu je i simboličan natpis “Bow-tiful” koji asocira na njezinu kultnu mašnicu, ali i koji nas u svakom trenu podsjeća da bismo i tijekom najtmurnijeg dana svijet trebali gledati ružičastim naočalama jer jedino na taj način možemo iskusiti pravu ljepotu.

Mi smo ovaj kišobran pronašli u Sinsayu i moramo priznati da je zaista povoljan, njegova cijena iznosi 6,99 eura. Ako i vi svoju princezu vidite s ovim bajkovitim modelom, naručiti ga možete putem LINKA. Čak i da potraje jednu sezonu, opet se isplati. Njegova dužina iznosi 62,5 centimetara što je sasvim dovoljno za jednu djevojčicu.